Recensies

Wat zeggen anderen over onze diensten?

Kivo Petfood

“Ik ben super tevreden en heel erg blij met Sanne als mijn huisfotograaf!

De samenwerking verloopt erg prettig en ze denkt echt mee op een ander level.
Ze begrijpt waar ik heen wil met mijn foto’s en heeft goede input. Ik kan goed met haar sparren en dat is super fijn!”

Esmée van Loon

KIVO Petfoodwebsite

 

DARF

“Wij hebben meegedaan met de Give Away en hebben leuke prijzen ter beschikking gesteld. Sanne heeft daarvoor in ruil mooie productfoto’s gemaakt.

Zoals zij zegt heeft een product een verhaal en een emotie nodig,  in een emotiebranche als bij huisdieren is dat zeker zo!
Met prachtige foto’s zet ze een sfeer neer wat exact past bij onze producten!
We hebben deze lijn meteen doorgetrokken in onze huisstijl en je komt haar foto’s dan ook tegen in onze folders en website.

Mooi werk Sanne, dank voor de fijne samenwerking!”

Bob de Lange
DARFwebsite

Hondjekoek

“Samenwerkingen met Pet Studio verlopen altijd d.m.v. fijn contact en een duidelijke overeenkomst. Daarnaast worden afspraken keurig nagekomen en zijn de foto’s van heel goede kwaliteit. Samenwerken met Pet Studio is dan ook van harte aan te bevelen.”

Ramona de Brock
Hondjekoek.nl – website

 

Touw Design

“Als je op zoek ben naar mooie produktfoto’s van goede kwaliteit ben je bij Petstudio zeker op het juiste adres! 

Twee keer heeft Sanne nu al productfoto’s van onze lijnen en halsbanden gemaakt en elke keer werd ik verrast met super mooie foto’s!
Flatlays, detailfoto’s maar ook foto’s met de honden zelf, zij weet hoe zij de producten in het zonnetje kan zetten!

Lea Roos
TouwDesignwebsite

The Dog Musthaves

“Ongelofelijk is het eerste wat in mij opkomt als het gaat over Sanne voor Bellefae.nl. Sanne’s passie en professionaliteit zie je direct terug in de productfoto’s die zij voor The Dog Musthaves maakte. Hoogzwanger fotografeerde zij haar eigenwijze Saluki Zahra.

De foto’s die ik in mijn mailbox ontving waren nog meer dan ik had durven dromen. De halsband en hondenriem tot in detail gefotografeerd en laten we niet vergeten dat ze dit op een unieke manier in de spotlights zet. Als geen ander weet ik hoe moeilijk het is om honden te fotograferen.

Ik vond het echt een eer om met haar samen te werken. Ze is goed in de communicatie, strikt met afspraken en als je ook maar een verwachting hebt over de productfotografie? Geloof me die worden overtroffen. De foto’s zijn ideaal aangeleverd in formaat voor Social Media en Website, maar ook in het originele formaat. Kleine details.. maar deze doen het zakelijk heel erg goed.”

Stefanie Bolle
The Dog Musthaveswebsite

Farm Food

“De afgelopen 6 maanden hebben wij een hele leuke samenwerking gehad met Sanne. In deze periode heeft ze aantal van onze producten uitvoerig getest en haar ervaringen gedeeld in open blogs die ze heeft ondersteund met werkelijk fantastische foto’s! Wij kijken terug op een mooie samenwerking en waarderen de open en professionele houding van Sanne.”

Sharon van Dijk
Farm Food – website

 

× Hoe kan ik je helpen?