Over ons

Wie zijn wij?

Pet Studio helpt bedrijven in de huisdierenbranche aan perfecte content

Pet Studio helpt bedrijven in de huisdierenbranche met sprekende lifestyle foto’s van huisdier artikelen voor website & social media, zodat deze meteen opvallen. Fotografie van producten met hondenmodellen of zelfs katten, zodat jouw product meteen het juiste verhaal vertelt. Al meer dan 12 jaar maken wij foto’s van honden en katten en weten we precies hoe we een productfoto met hond of kat kunnen maken, maar ook sfeerfoto’s van hondenartikelen behoren tot onze expertise.

Lifestyle & product foto’s voor bedrijven in de huisdierenbranche

Jouw product vertelt een verhaal. Laat ons meedenken in het vertalen van jouw verhaal naar een foto. Zodat jij je klanten kan inspireren met perfecte content passend bij jouw huisstijl en producten. Met onze eigen fotostudio kunnen wij grote en kleine artikelen fotograferen met professioneel foto-apparatuur en nabewerking van hoge kwaliteit. Of een stijlvol interieur waar verschillende lifestyle foto’s gemaakt kunnen worden met honden & katten.

Wij zorgen ervoor dat jij een unieke branding krijgt voor jouw bedrijf. Dat alle foto’s perfect op elkaar aansluiten en een klant jouw bedrijf of merk meteen herkent. 

De expertise van Pet Studio is uniek

Pet Studio streeft ernaar dat elk bedrijf in de dierenbranche sprekende en passende content heeft van het product dat zij verkopen, zodat deze niet meer afhankelijk zijn van stockfoto’s. Kwaliteit, creativiteit en expertise in dierenfotografie is wat Pet Studio uniek maakt.

Wil je ons werk zien? En een idee krijgen van wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Oke, nu weet je veel over Pet Studio..

Maar wie zit daar nu achter?

Hi! Ik ben Sanne Mik en samen met mijn team zorg ik ervoor dat jouw bedrijf gaat opvallen. Wat op 16 jarige leeftijd begon als een droom is vandaag de dag een werkelijkheid geworden. Een eigen bedrijf in fotografie voor hondenbaasjes, online cursussen én bedrijven helpen met super gave content. Ik wil dat mensen gaan stoppen met scrollen als ze jouw bedrijf zien en klikken op wat jij te bieden hebt.

“Ik wil dat mensen gaan stoppen met scrollen als ze jouw bedrijf zien en klikken op wat jij te bieden hebt.”

Het is mijn missie geworden dat elk hondenbaasjes zelf ook mooie foto’s kan maken van hun hond en elk bedrijf geen stockfoto’s meer hoeft te gebruiken en een perfecte branding krijgt passend bij hun eigen verhaal.

Mag ik met jouw bedrijf meedenken en jouw bedrijf, merk of product laten stralen? Super tof! 

× Hoe kan ik je helpen?